Olie

Deze lijn past ontzettend goed bij Buidelbaby, het ontspannen, loslaten en prikkels verwerken staat voorop!

De oliën van deze lijn kunnen goed ingezet worden bij de kinderen met een specifieke vraag of uitdaging.Kattenzelf: Om gewoon jezelf te zijn

Kinderen hebben de neiging om zich aan te passen aan de omgeving met als gevolg dat ze zichzelf helemaal verliezen. Door Kattenzelf te gebruiken voelen de kinderen zich beter, zijn weerbaarder en kunnen voor zichzelf opkomen.

Leeuwenkracht: kom maar op! Je kunt het!

Voor kinderen die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Leeuwenkracht geeft het kind wat meer daadkracht.Beschermbeer: Ik bescherm je, je bent veilig

Beschermbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. Goed te gebruiken bij grote veranderingen bijvoorbeeld een verhuizing of een scheiding van de ouders.

Slaap schaapje: ga maar lekker slapen kleintje.

Om fijn te gaan slapen. De lavendel en lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkrampt door de Kamille en de Mandarijn zorgt voor een fijne sfeer in het slaapkamertje.

Kippendroom: Met fijne dromen op stok!

Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om het kindje rustig te laten slapen. Door dromen verwerken we de gebeurtenissen van de dag. Het is verstandig om je kind voor het slapen gaan tot rust te brengen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een voetmassage te geven. Maar ook een voetenbadje vinden kinderen leuk.

 Voor de hoog sensitieve kinderen (en volwassenen) zijn er o.a. de volgende oliën:

Speak: spreek! Vertel over wat je bezighoudt en laat het niet tot een ontploffing komen.

Als je niet spreekt over wat je bezighoudt, wat je meemaakt en wat je voelt, kunnen emoties zich opkroppen en later om een kleinigheid als een explosie worden geuit. Dit is natuurlijk nooit je bedoeling en je voelt je schuldig dat het is gebeurd. Deze geur frequentie geeft je de kracht om voor jezelf op te komen en je uit te spreken zodat jouw energie kan stromen en je in harmonie met je omgeving kan functioneren.

Self love: liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken.

Omdat het dagelijkse leven als HSP-er hard kan binnenkomen, waardoor je vaak een gevoel van onmacht ervaart. Je voelt je niet thuis en je zoekt de oorzaak van de dingen bij jezelf. Realiseer je dat je goed bent zoals je bent en dat je vanuit je eigen ‘zijn’ je kunt verbinden met de wereld. Jij als HSP bent nodig om je licht hier op aarde neer te zetten, sluit je alsjeblieft niet af.

Me-i am: ik-kracht. Weet wie je bent en dat je goed bent zoals je bent.

Voel je veilig om jezelf te zijn met alles wat je bent. Ga in je eigen kracht staan en wees op aarde en besef je dat je deel uitmaakt van het grote geheel.

Al heel vroeg in je leven hebt je het gevoel gekregen dat je erbuiten staat. Het lukte je niet om deel te worden van een groep en je te verbinden. Je voelde je onbegrepen, niet serieus genomen en niet gehoord. Dit gevoel heeft je gevormd en je denkt dat je niets waard bent, dat je er niet toe doet. Ga in je kracht staan.

Pull in: drukke gedachten, geen focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je je energie te veel verspreidt.

Om rust te brengen. Zowel in gedachten stromen als in lichamelijke onrust. Als HSP-er is jouw aura groot en ijl. Wat als gevolg heeft dat je veel ruis oppikt van andere mensen. Door de Pull In te gebruiken zal je aura compacter worden en dichter tegen je lichaam aan zitten. Dit geeft een gevoel van geborgen zijn, je blijft beter bij jezelf en de indrukken van je omgeving komen niet zomaar bij je binnen denderen. Vooral jonge kinderen die heel veel last hebben van prikkels hebben baat bij deze frequentie. Doordat hun energie niet meer zo is uitgewaaierd zullen ze veel minder last hebben van de indrukken om hen heen. Dit geldt natuurlijk ook voor grote mensen!

Alle oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt en ingezet worden, een flesje olie, een roller of in een handige spray. In een massageolie, voetenbad, in bad, aromalampje of op een geursteen.

Ben je nieuwsgierig geworden of deze oliën iets kunnen betekenen voor jou of je kinderen?

Kom gerust eens langs om kennis te maken met de oliën. Samen kijken we dan welke olie het beste geschikt is en hoe we deze kunnen inzetten. Uiteraard kun je ook kennis maken met de massage die ik geef voor kinderen. Hierbij zullen ook de oliën worden ingezet voor een nog beter resultaat.

Prijzen van de HSP en Kinderlijn: Roller €12,-      Olie 10ml: €16,-       Spray €16,-