Workshop buikdragen en rugdragen en Kindermassage voor jou!

Draagconsulent Buidelbaby is haar workshops aan het voorbereiden. Het is namelijk heel leerzaam om samen met anderen het knopen van je draagdoek aan te leren. Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer dragen ertoe bij dat je de oefening snel onder de knie hebt. We gaan in een groep vanaf 4 personen leren buikdragen, en een andere avond hebben we het rugdragen op ons programma. Wil je ook meedoen? Hou dan vooral de facebook pagina van Buidelbaby in de gaten. www.facebook.com/buidelbaby

Je krijgt basisinformatie, een demonstratie van de aan te leren knoop, en je gaat zelf en samen oefenen met levensechte draagpoppen. Zo kun je ontspannen je vaardigheid trainen, en oefen je op je eigen tempo.Er zijn altijd voldoende draagdoeken om mee te oefenen, dus je hoeft zelf geen draagdoek mee te nemen. Buidelbaby heeft vele doeken in de verkoop, dus mocht je achteraf besluiten dat je graag een doek wilt, is die mogelijkheid er altijd.

Er zijn heel binnenkort nieuwe kleuren draagdoeken, Jade en Old Blue en die zijn gaaaf!!!

Buidelzorg heeft een prachtig diploma behaald op 7 februari 2018. "Coaching bij Hoogsensitiviteit" is een prachtige aanvulling voor mijn praktijk. 

De coaching gesprekken met ouders van hooggevoelige kinderen kunnen bij mij thuis plaatsvinden, maar wil je liever een korte wandeling maken, of afspreken op een rustige locatie in overleg? Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat de coaching plaatsvindt op een manier zoals jij die graag wilt. Spreek daarom ook je persoonlijke voorkeuren hiervoor uit, zodat ik jou op een zo goed mogelijke manier kan begeleiden. Mijn motto is: Vertrouw en laat los. Woon je wat verder weg en zie je het niet zo zitten om de reis naar het noorden te maken? Via Skype kunnen we ook een coaching gesprek doen. Hierbij wordt vooraf het consult bedrag overgemaakt, en plannen we samen een dag en tijd dat we contact hebben over hetgeen je meer over wilt leren.

Soms is het fijn als je samen met je zoon of dochter een klein moment samen hebt. Om dat moment meer kracht te geven, kun je kiezen voor het kindermassage programma! Buidelzorg heeft een speciale link voor jou, zodat je gebruik kunt maken van een online programma. Dus op jouw tijd, op jouw moment, en wanneer het jou schikt. 

Https://happykidsacademie.nl/purchase/order-id/d7ff3986b6/?ref=3

Voor slechts €79,- beschik je dan over een online programma waar je in een paar simpele lessen het belang en de techniek van het masseren wordt uitgelegd en voorgedaan. In de praktijk is het waardevol programma, met een handige handout zodat je niet met de computer aan hoeft te masseren. Dus wanneer je deze Kindermassage gekocht hebt, kun je fijn op je eigen tijd dit gaan leren en maak eens een momentje vrij voor jullie zelf. Tip: kies rustige muziek erbij, en zorg dat de kamer lekker verwarmd is waar je de massage gaat doen. Is het allemaal wat spannend? Oefen dan op elkaar, over de kleding heen, en maak er een gezellig moment van samen. Massage helpt je namelijk te ontspannen, en bevordert de afname van prikkels. Zo kun je de prikkelbare woede buien of huilbuien van je kind reduceren, en samen leren om opnieuw te aarden.