Hoe herken je hoog gevoeligheid bij jezelf, en super gave kleuren draagdoeken met een nieuw item, een gave ergonomische draagzak

HSP of hooggevoelig zijn, hoe weet je nu eigenlijk of jij dat hebt of bent? Allereerst wil ik graag voorop stellen dat het geen ziekte of diagnose is. Hooggevoeligheid heeft namelijk altijd al bestaan, alleen stonden we er vroeger totaal niet bij stil. Vroeger waren er ook mensen die stiller, op de achtergrond bleven en die meer observeren dan anderen. Wellicht kregen ze een stempeltje als: verlegen… Ook de drukkere mensen waren er vroeger ook al, mensen die zichzelf moeten blijven triggeren door druk te doen, maar ook de drukte steeds op te zoeken. Ookal bleek later dat het iets teveel van het goede was. Misschien zijn dit nu de ADHD types? 

Door onze gejaagde economie krijgen wij amper meer de tijd om stil te staan bij wat IK wil, en wat IK nodig ben. Het enige wat lijkt te tellen is: Mee doen met de menigte, en vooral doen zoals al die anderen doen. Alles heeft lawaai en gaat snel. Er is overal tv, wifi, internet en waar je ook komt hangen er digitale schermen om je te vermaken. En wat nou als jij dat niet kan? Jij wilt graag eerst even observeren voor je ergens binnen stapt. Voor jou zijn andere dingen goed, maar word jij wel gehoord? 

Sommige mensen merken voor het eerst dat ze anders zijn als er iets groots in hun leven gebeurd. Een verhuizing, gaan samenwonen of een geboorte van je eerste kindje. Want wow wat komen er dan ineens veel prikkels binnen. Kon jij dat allemaal verwerken?Ik moet zeggen dat ik er bij onze 3e dochter meer op voorbereid was, maar bij onze 1e dochter vond ik het ontzettend overweldigend allemaal. Je bent moeder, verantwoordelijk, moet genieten, maar ook gelijk nog zoveel leren. Een kraamverzorgende komt je huishouden overnemen, visite, lawaai en weer die verantwoording die om de hoek komt kijken. Doe ik het goed, wat is juist, wie heeft het beste advies…zoveel vragen, zoveel prikkels… 

En die prikkels dat is een heel belangrijk punt. Want mensen die hooggevoelig zijn, hebben een super sonische antenne uit staan. ALTIJD. Zijn er geen of weinig prikkels dan zijn we kalm en rustig. Alle situaties zijn prima te overzien, en we leven relaxed.


Begin April komt er een gloednieuw product op de markt van Pure Baby Love. Een super mooie ergonomische draagzak, die je op vele manieren kunt verstellen. 

De 8 unieke eigenschappen van onze ergonomische draagzak maken het de ideale draagzak voor jou! 

1. Volledig instelbaar! Je kunt zowel de breedte als de lengte van het rugpand instellen, waardoor deze altijd ergonomisch draagt en ondersteunt.

2. De draagzak zit perfect vanaf maat 50/56 tot en met maat 98! 

3. De draagzak is gemaakt van draagdoekenstof. Dit maakt de draagzak uniek zacht en zit het meest comfortabel voor jouw kindje. 

4. De draagzak is geschikt voor ieder postuur, omdat alle banden volledig in te stellen zijn.

5. De draagzak heeft een unieke mogelijkheid tot het maken van een rolletje in de nek, waardoor de nek van de baby optimaal wordt ondersteund. 

6. Je kunt de schouderbanden zowel recht over jeschouders dragen als gekruist. Helemaal naar jouw persoonlijke wens.

7. De schouderbanden gaan direct naar de heupband, waardoor deze niet snijden onder jouw oksel.

8. De draagzak is geschikt voor dragen op de buik en rug. Rugdragen wordt aanbevolen vanaf het moment dat je kindje zelfstandig tot zit kan komen. 

De draagzak gaat €139,- kosten. Bestel je hem nu, dan profiteer je van een mooie pre sale en betaal je slechts  €129,- Daar heb je een prachtige verstelbare draagzak voor, Buidelbaby zal er 1 in de collectie opnemen zodat je hem kunt gaan passen tijdens een pasconsult met verschillende draagzakken.Of je huurt hem voor je vakantie natuurlijk. Dan heb je een ideaal moment om te testen hoe je deze draagzak vindt dragen.

De kleuren Jade en Old Blue van de draagdoeken zijn erg populair, Buidelbaby heeft veel doeken op voorraad. Mail, Whatsapp of bericht mij op Facebook voor de actuele status. www.facebook.com/Buidelbaby