Storm, Regen en Ontploffingsgevaar…

Het lijkt een heerlijke dag te worden, het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam en we leven meer buiten dan binnen. Onze kinderen daarentegen zijn druk, moe, slapen slecht en ze zijn erg snel boos en geïrriteerd.

De energie is hoog, bij onszelf en bij de kinderen. 

Want kijk eens goed naar wat er allemaal rondom ons heen gebeurd: Het ‘normale’ patroon van de meeste gezinnen is al mega volgepland. Er is school en werk. Maar ook zwemles, gym, voetbal, een knutselmiddag, dansles en de rest… In de lente komt daar het oneindig buitenspelen bij en vaak ook wat later naar bed. We gaan naar het zwembad, de avondvierdaagse lopen we ook nog mee, en op school zijn we bezig met de laatste toetsen, cito, en een schoolreisje. Allemaal leuk en het kan ontzettend spannend zijn. Sommige kinderen kunnen buiten heerlijk ontladen, maar niet iedereen kan daar zo goed mee omgaan. Voor je het een hebt verwerkt, staat het volgende alweer voor de deur.

En dan wij als ouders… zijn wij er voor onze kinderen? Of zijn wij ook druk met van alles? Denk aan de tuin, er wordt geklust, we rennen naar huis om het eten voor te bereiden, we zijn onze vakantie aan het voorbereiden, en daarbij komt de sportavond, een hobby of een vriendenuitje. Het resultaat is vaak dat de kinderen thuis, in hun vertrouwde omgeving, zich volledig laten gaan. Huilen, boos, schoppen, nukkig zijn, en vooral MOEEEEE.

De laatste weken richting de schoolvakanties is elk jaar weer een enorme uitdaging voor de meesters en juffen, en vooral ook voor de ouders. We rennen, vliegen en denderen door ons leven…  Ergens moet er gestopt worden, JIJ als ouder zal aan de rem moeten trekken en de grens bepalen voor jouw kinderen. Ook dat is liefde, begrenzen omdat ze daarvan gaan groeien. Buidelzorg kan jullie hierbij helpen, een coach consult is slechts €35,- en duurt 1 uur. Dit kan bij jou thuis, tijdens een boswandeling, of bij mij thuis. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Wil je graag dat je kindje zich nu wat meer kan ontspannen? Dan kun je denken aan een fijne rug of voetmassage voor het slapen gaan. Buidelzorg heeft hier heel fijne essentiële oliën voor te koop. Hierover geef ik je graag GRATIS persoonlijk advies, bericht mij hier gerust over via de Buidelbaby of Buidelzorg Facebook pagina, of mijn persoonlijke fb Ivette Dijk. Ik vind het heel belangrijk dat jij op een veilige en gezonde wijze met oliën gaat werken. Daarom geef ik je gratis het meest passende advies.

Een kamerspray als bijvoorbeeld Kippendroom en Slaap Schaapje bevatten een mix van oliën die in deze concentratie veilig te gebruiken zijn bij kinderen (€14,95). Hooggevoelige kinderen die wat sterker in hun schoenen willen staan hebben veel baat bij een mooie spray of roller: Leeuwenkracht. Voor Verstopte Neusjes is er een spray, roller en olie. Kindjes die meer in hun eigen kracht mogen gaan staan is er Kattenzelf.

Voordat ik de essentiële oliën ontdekte werkte ik veel met magneetsieraden voor onrustige en slapeloze kinderen. Ook hierbij zie je vrij direct een verschil. Kinderen kunnen hun prikkels s nachts tijdens de prikkelverwerking beter verwerken als ze een magneetsieraad dragen (vanaf €20,-). Wanneer je kindje een allergie, vaak neus-bijholte klachten of longproblemen heeft, voeg je er een koperschuifje aan toe (€15,-). Ik heb hiervoor een webshop: www.buidelbaby.energetix.tv. Meer informatie geef ik je ook weer graag persoonlijk, hiervoor mag je mij altijd berichten op facebook, of appen op mijn mobiel nummer: 0642707654

De essentiële oliën voor jouw kindje kun je bij mij komen ruiken en bestellen. Magneetsieraden verkoop ik vanuit huis of uit mijn webshop die hierboven genoemd is.

Wil jij tips, trucs en je verhaal doen bij mij voor interventies of het luchten van je hart? Een coach consult is snel gepland, je bent van harte welkom. Graag help ik je om weer rust en regelmaat binnen je gezin te vormen.