Docent

Het is u vast en zeker opgevallen dat er de laatste jaren steeds vaker kinderen in de klas zitten die baat hebben bij een andere benadering dan die we tot nu toe gewend zijn. U kent vast het meisje dat heel verlegen in de kring zit en het liedje niet mee zingt. Of de jongen die de gymles steeds spannend blijft vinden, ook na acht keer aan de kant zitten te kijken. De term hooggevoelig hoort u regelmatig, maar helaas is er weinig kennis over deze mooie gave.

Speciaal voor u als leidsters, docenten, gastouders en andere groepen, heb ik een leuke presentatie gemaakt die u wegwijs maakt binnen deze mooie groep kinderen en volwassenen. Vooraf kunnen er aandachtspunten, een casuïstiek of onderwerpen worden aangedragen tot 1 week voor de afspraak. Tijdens de presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen. Deze middag of avond duurt 2 uur, de kosten worden in overleg bepaald. Binnen 15km rondom Onstwedde bereken ik geen reiskosten, daarbuiten € 0,25 per km.

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk professionele afspraak? Neemt u dan contact op via info@buidelbaby.nl, dan bespreken wij de mogelijkheden hiertoe.