Kindermassage

Kindermassage

Kindermassage: een oplossing voor veel problemen! Massage ondersteunt de ontwikkeling van een kind, verstevigt het basisvertrouwen en het gevoel van geborgenheid.

Naarmate kinderen opgroeien ervaren ze steeds meer druk en stress door hoge prestatieverwachtingen, lange schooltijden, een te volle naschoolse agenda. Ze raken overprikkeld door smartphone, computer en televisie. Huilerigheid, slaap- en concentratieproblemen, driftbuien, lusteloosheid. Het kan in het hoofd van een kind een flinke warboel zijn.

Bij massage komt er een stofje vrij dat zorgt dat we ons beter, positiever en vrolijker voelen. Het zorgt voor een gevoel van ontspannen zijn, wat uiteindelijk ons gedrag en prestaties ten goede komt. Dit gaat op voor jong én oud maar zeker voor kinderen. Kindermassage geeft veel voldoening voor ouder én kind, versterkt hun band en draagt bij aan een positieve ontwikkeling van het kind.

❤️❤️❤️ Doe je mee?
Ik organiseer workshops “Kindermassage voor ouders” in Onstwedde, zodat jij als ouder het masseren aanleert.

Je kindje kan ook door mij gemasseerd worden, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Het masseren moet voor iedereen een zo ontspannen mogelijke sfeer hebben, dus persoonlijk advies staat bij mij voorop! Flexibel in organiseren en masseren.